Meld u aan als sponsor.

Om in de toekomst de kwaliteit van het evenement te kunnen waarborgen is blijvende steun nodig van huidige en toekomstige sponsoren. 

 

Uw onderneming doet toch ook mee?

Met veel plezier en enthousiasme wordt  REURING in de Stad georganiseerd. Een evenement dat Hengelo laat bruisen en op de kaart zet. Een economisch belangrijke schakel in het centrum van Hengelo. En u kunt daar onderdeel van zijn.

Dit jaar hebben wij weer een goed programma klaarstaan, wat door vele vrijwilligers wordt georganiseerd. Hiermee hopen wij de inwoners, directe omgeving en toeristen een onvergetelijke dag te geven. REURING in de stad trek zo’n 30.000 bezoekers naar de binnenstad. De dag brengt vertier en bekendheid. Wij willen u als ondernemer graag de kans bieden om uzelf tijdens deze dagen te laten zien.

Mede met uw financiële en/of materiele hulp kunnen wij de activiteiten van REURING in de Stad blijven voortzetten en een volwaardig programma neerzetten. Wij overleggen graag met u over onze sponsorpakketten waarin wij u een aantrekkelijk aanbod doen.

Natuurlijk bent u van harte welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen bij vragen of opmerkingen.
Tot ziens op REURING in de Stad.

Neem contact met ons op.
 

Onze sponsoren: